Bergans turbukse dame. Turbukser dame

Turbukser dame

Bergans turbukse dame

Den er vanntett , reduserer kondens, og gir optimal bevegelsesfrihet i alle sammenhenger. Bergans har sine røtter i eventyret. Kjøp bukser til dame fra merkene Bergans, Haglöfs, Swix og Bjørn Dæhlie til lave. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908.

Next

Bukser dame

Bergans turbukse dame

Vann- og vindtette bukser til skigåing, klatring, skiturer, turgåing og fjellturer. Det er vår arv og en del av vår historie. Baksiden er i et luftig tightsmateriale. Varanger capri til dame er utviklet i et lett hurtigtørkende materiale med ekstra stretch for god bevegelighet. Om du har glemt ditt passord, kan du benytte «glemt passord»-funksjonen.

Next

Turbukser dame

Bergans turbukse dame

. Risnes har et enkelt og rent design som gjør at den passer like godt til hverdags som til friluftsliv. Vi har alt fra enkle fritidsbukser til tekniske bukser med ulike funksjoner som vindtett og vanntett. Merk at alle som handler hos Outnorth får en konto, men det går likevel bra å handle hos Outnorth uten å holde rede på sine kontoopplysninger. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Next

Best pris på Bergans Breheimen Neo Turbukse (Dame)

Bergans turbukse dame

Risnes capri er en lett bukse i et tynt ventilerende materiale spesielt utviklet for et aktivt friluftsliv. Lett nok til sommerbruk og solid nok til. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Bergans - Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Buksen er hurtigtørkende, med kraftig vannavstøtende forsterkninger på utsatte steder. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer.

Next

Best pris på Bergans Breheimen Neo Turbukse (Dame)

Bergans turbukse dame

Ny og ubrukt bukse med merkelapper på selges. Her nevner vi noen av tingene du må tenke på når du skal velge en bukse til. Hovedstoffet i fireveis stretch gir optimal bevegelsesfrihet og komfort, og gjør buksen godt egnet til et aktivt friluftsliv. Hver gang du handler hos oss, hjelper du oss å hjelpe. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Materialet i buksen er en lett og behagelig bomullsmiks som gir god ventilasjon når intensiteten økes.

Next

Best pris på Bergans Breheimen Neo Turbukse (Dame)

Bergans turbukse dame

Buksen har rett passform med snøring på innsiden av livet for best mulig tilpasning. Stormberg har mange gode bukser til dame til fritid, tur, trening, ski, løping og andre aktiviteter til dame. Les mer om Stormbergs retningslinjer for håndtering av brukerinformasjon på siden om informasjonskapsler, personvern og sikkerhet. Gratis levering i Europa og 5. Tightsen består av tre materialer med stretchfunksjon som gir god bevegelighet og ventilering. Det har blit levert inn en trollvegen skallbukse 1 vanntett og en.

Next