Børnenes dag skoringen. Børnenes Dag(e) er et stort hit hos Skoringen

Skoringen sætter igen fokus på børnefødderne til Børnenes Dag

Børnenes dag skoringen

Læs også: Det sker med eventen Børnenes dag, som blev lanceret for 14 år siden, og som har holdt sig umådelig populær blandt børnefamilierne lige siden, fortæller kæden i en pressemeddelelse. Børnenes Dag forløber traditionen tro over tre dage og byder som altid på fest, farver og gode tilbud i butikken på Sct. Men det er ikke kun ekstra gode tilbud, som butikken byder på i forbindelse med Børnenes Dag. Fra venstre er det butikschef Tina Andersen, salgsassistent Kristina og salgselev Maria, som er klar til at tage imod de mange børn og forældre. Sutteklud til de stille stunder Mange babyer falder bedst til ro med en sutteklud.

Next

Skoringen står bag populær tradition hos børnefamilierne

Børnenes dag skoringen

Det har vi haft god succes med, og kunderne står troligt klar kl. Med et bredt sortiment bestående af både mærkevaresko, modesko og kædens egne kvalitetsmærker, rådgiver og servicerer Helle Munk Hansen og hendes 3 ansatte hver dag de mange lokale kunder, som besøger butikken i Skagen Om Børnenes Dag i Skoringen Børnenes dag foregår i alle Skoringens butikker og på webshoppen fra torsdag den 5. Heldigvis betyder det, at det er tid til efterårets udgave af Børnenes Dag i Skoringen, hvor fodtøjet til den nye sæson kan komme i hus. Foto: Jens Nielsen Af Jens Nielsen Skoringen i Kalundborg er klar til tre dage med et godt tilbud til børnefamilierne. Det er trygt og afslappende at have noget blødt at pille og putte sig ved. Du har desuden mulighed for gratis retur og ombytning i Skoringens mange butikker i hele landet.

Next

Skoringen står bag populær tradition hos børnefamilierne

Børnenes dag skoringen

Tryghedsgaranti på børnesko — Fødder er lige så forskellige som børn, og vi ved også, at støvlerne først står sin prøve, når barnet løber og leger i længere tid ad gangen, siger Helle Munk Hansen. Det betyder alverden på den lange bane, siger Mille Toft Schou. Traditionen tro hilser Skoringen i Danmarksgade i Frederikshavn foråret velkommen med Børnenes Dag, som i år begynder torsdag 21. Børn har også mulighed for at deltage i en tegnekonkurrence i butikken, hvor de kan vinde deres egen Skofus-hund. Imens kan forældrene få råd og vejledning om valg af støvler til de kolde og våde måneder.

Next

Skoringen sætter igen fokus på børnefødderne til Børnenes Dag

Børnenes dag skoringen

På baggrund af flere kundeønsker har Skoringen nemlig valgt at tilpasse sin populære kampagne, så den nu er langt mere fleksibel til gavn for kunderne. I Skoringen er vi uddannede i børnesko og -fødder og ved derfor, hvad du skal være opmærksom på, når du køber sko til dit barn — både de første og de næste. Mille Toft Schou, marketingchef for Skoringen. Kom godt fra start med professionel rådgivning og en voucher på 10 %. Efteråret nærmer sig med hastige skridt. Hos Skoringen Skagen er man spændt på at præsentere kunderne for det nye tiltag.

Next

Børnenes dag i Skoringen imorgen! 2 par sko

Børnenes dag skoringen

I webshoppen finder du naturligvis skoplejeprodukter, som kan sikre en forlænget levetid til dit fodtøj. Dermed kan du lynhurtigt få et overblik og finde netop de produkter, du søger. Tilbuddet gælder på et stort udvalg af sæsonens børnemodeller, heriblandt nogle af de populære mærker som Ecco, Skofus og Skechers, hvor kunden ved køb af et par får 30%, ved køb af to par 40% på begge par, og ved køb af tre eller flere par får 50% på alle par. Når din baby bliver lidt større, er den perfekt til de første små boldlege. Flere børnefamilier planlægger deres store skoindkøbsdag efter netop denne begivenhed, og det er der flere årsager til. Børnenes Dag i Skoringen07-09-2017 Mie Daugaard Madsen og Anne Jørgensen fra Skoringen i Kalundborg, klar med masser af gode tilbud til de mindste. Det er nemlig ikke så let endda, det der med de børnesko.

Next

Event

Børnenes dag skoringen

Derfor har vi lagt et par lækre, bløde termostrømper i pakken. For de fleste er graviditet og tiden efter fødsel noget ganske særligt. Børn brokker sig ikke, hvis skoen trykker, så derfor er det vigtigt at være ekstra opmærksom på, om de passer, fortæller Helle Munk Hansen. Et stærkt koncept kræver benhårdt fokus Og populariteten kommer ikke bag på marketingchef for Skoringen, Mille Toft Schou. Men den loyalitet, vi har skabt omkring Børnenes Dag og de mange børnefamilier, skal hele tiden opretholdes og plejes, og det er her, fokus skal lægges, siger marketingchefen. Under de enkelte kategorier kan du afgrænse din søgning, så du kun ser lige præcis de produkter, som er relevante for dig.

Next

Event

Børnenes dag skoringen

Her finder du også underholdning til børnene, som f. Vælg den rigtige størrelse Skoringens personale er uddannet til at sikre dig, at du kommer hjem med de optimale støvler til dit barn. Bløde strømper med mønster Små bløde fødder har det bedst, når de har helt frit spil, men engang imellem må der strømper til. Derfor tilbyder vi gratis fragt, og du har naturligvis altid 14 dages returret. Med Børnenes Dag minder skokæden de frederikshavnske børnefamilier om, at sommeren er på vej, og selv om det er 28.

Next

Sko du kan leve i

Børnenes dag skoringen

Vores udvalg tæller alt fra de helt moderne styles til de mere afslappede komfort-mærker inden for sko, , , , ballerinaer m. I fields havde de 3 forskellige modeller, to forskellige Skofus et par i sort og et par i lilla og sorte viking støvler. Du er også altid velkommen til at besøge en af vores mange butikker, hvor du kan få professionel rådgivning og prøve skoene inden køb. Midlertidigt lukket for bestilling af babypakken Vi har midlertidig lukket for bestilling af babypakker pga. I flere uger op til får skokæden tusindvis af kundeforespørgsler, både online og i butikkerne, fra forventningsfulde kunder der ønsker at vide, hvornår det går løs, hvilke produkter der kommer, hvad der sker i den lokale butik, hvilke konkurrencer der kommer og så videre.

Next