Falke biler auktion. Stod bag opsigtsvækkende auktion i oktober: Nu er bilforhandler gået konkurs med Vejen

Amerikansk rigmand efterlod 59 specialbiler i dansk lade: Nu skal Campen Auktioner sælge 41 af dem

Falke biler auktion

Men hvis det var, så skulle det være den, siger Benend, der til dagligt er ansat hos Wind Automobiler i Ribe. Inde i hallerne fandt han 59 velholdte og unikke specialbiler, hvoraf 41 af dem nu sælges på fysisk auktion. Jeg samarbejdede med et leasing-selskab, der også blev presset på deres cashflow. Bilerne endte i hallerne, efter at den amerikanske forretningsmand Carmi Cohen flyttede til det sydlige Danmark på grund af en dansk kvinde, han havde mødt. Annocerede Biler til salg vil være at finde på denne side, samt info om kampagner. Nu er hans selskab Dansk Autoconsult, der havde base i Vejen, gået konkurs. Derfor var der sort af mennesker til specialbilauktion hos Falke Biler i Kolding søndag, hvor 41 specielle biler var under hammeren.

Next

Se alle billederne fra unik bilsamling: 41 biler sælges på auktion

Falke biler auktion

Især biler fra 50'erne fanger Benneds interesse, men han er nu ikke sikker på, om han vil beholde sin nye Buick. Det har ikke været muligt for JydskeVestkysten at få en kommentar fra Karina Falke eller Kenneth Falke. Men han vidste ikke, hvilke biler der var tale om, eller i hvilken stand de var efterladt. Kenneth Falke gik i slutningen af januar personligt konkurs, fremgår det af Statstidende, og advokat Torben Korsager Andersen fra Interlex, er indsat som kurator, men han ønsker ikke at udtale sig i sagen. For inde i hallerne fandt han 59 velholdte og unikke specialbiler, hvoraf de 41 altså nu sælges på fysisk auktion og dermed igen ud og sprede glæde blandt samlere. Vi har både kundebiler og egne biler til salg, ofte er det sådan at vores biler er dækket af en udvidet Garanti, som konkret betyder at ud over de 6 måneders Garanti som loven foreskriver, giver vi yderligere 6 måneders 50% garanti på drivlinien, d.

Next

Nu kommer 41 sjældne og kostbare biler fra ladefund på auktion

Falke biler auktion

Den er allerede på nettet budt op i 1. Men det kunne systemet ikke håndtere, siger Kenneth Falke Theil. Men det her er røvirriterende. Bilforhandleren havde leaset mange af de dyre biler som Maserati og Aston Martin, hos andre leasingselskaber, men Falke Biler nøjes ikke med at lease bilerne videre fra adressen i Kolding. Hele verden vil have bilerne Historien om de mange biler er nået langt omkring. En respektabel indgangsvinkel havde været at der var truffet en beslutning om udsættelse 1 eller 2 uger med forventning om betaling og et firma som kunne fortsætte.

Next

Nu kommer 41 sjældne og kostbare biler fra ladefund på auktion

Falke biler auktion

Men det er ikke det som skete, nu er sagen heldigvis sådan at selskabet Dansk Autoconsult blev der tilbage i april indgået en aftale om overtagelse og fortsat drift i Vejen by, aftalen bestod hovedsageligt i at ny ejer skulle stå for at hjemtage alle biler fra udland og tilsvarende stå med at sælge returbiler fra leasing enten i Danmark eller i udlandet, dvs. Bedste hilsner Kenneth Falke Theil Ps. Det er jo en bil, vi allerede nu ved, at der er nærmest overvældende interesse for - fra hele verden. Som det også fremgår ville man ikke behandle sagen med en tilgang om at være løsningsorienteret og arbejde frem imod en løsning der gik på at få det korrekte beløb frem og en betaling af det kun 4 dage senere, Dommer i sagen udtalte under mødet at uanset om der blev betalt idag, ville han afsige en konkurs og derefter overveje om den kunne kaldes tilbage ved betaling, selsvsamme dommer rendte efter retsmødet helt ud på gangen med hævet arm alt imens han råbte at han skulle sørge for at konkursen blev synlig om 3 dage, det blev råbt med en vrede og irritation der fik ham til at ryste imens at han stod med hævet hånd helt rød i hovedet. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi har fået lov til at være med til at sælge de her biler, siger han.

Next

Spektakulære biler indkasserer millioner på auktion

Falke biler auktion

Det kommer lidt an på, hvordan du ser sagen. Kurator er nu gået i gang med at opstøve de mange biler og andre aktiver i konkursboer. Velkommen til Falke Bilers side. Det fortæller mig at jeg skal være endnu mere opmærksom på at reglerne og behandlingen af sagerne ikke er ens for alle, og at magtmisbrug pga. Christian Olesen, der er salgschef i Falke Biler, fortæller at man er spændt på auktionen i Kolding, der får langt flere gæster end først ventet. De har ofte en meget mere fremtrædende personlighed, en anden charme, end en typisk moderne personbil som Toyota eller Audi. Og det bliver virkelig en oplevelse for os at få lov til at svinge hammeren over den.

Next

Nu kommer 41 sjældne og kostbare biler fra ladefund på auktion

Falke biler auktion

Her ses den kostbare Porche i laden. En af de internationale købshenvendelser kom fra Mellemøsten. Men eftersom hovedvægten er på amerikanske biler, så er der også gode chancer for, at en del af bilerne ender i udlandet. I 2014 efterlod en amerikansk millionær 41 specialbiler i en lade i Frifelt ved Skærbæk. Kenneth Falke Theil fra Falke Biler i Kolding i en af de to haller i sommer, da han så bilerne for første gang. Det var en ubetalt skatte- og momsregning, som førte til, at Dansk Autoconsult først blev begæret konkurs og senere taget under konkursbehandling.

Next