Fria tider inrikes. fria tider

Fria Tider större än Dagens Industri

Fria tider inrikes

Många sverigevänner reagerar över att det är Exponerat och inte Fria Tider som gör en uppdatering om fallet. Kommunernas svåra läge kommer inte kunna lösa sig utan några skattehöjningar. Jag har kanske missat något, någon som vet mer? Inte minst på sociala medier där man har deltagit i hånfulla drev orkestrerade av bland annat Nordisk Ungdom vilka även de ingår i den så kallade nya högern. Enligt Bloomberg är den privata skuldsättningen huvudanledningen till att man nu överväger en sänkning av Sveriges kreditbetyg. Insamlingen riktade sig mot den sverigevänliga rörelsen och var avsedd för att väcka åtal mot Expressens Thomas Mattsson.

Next

Fria Tider större än Dagens Industri

Fria tider inrikes

Motpol försöker verka genom att föra ut sina åsikter i alla kanaler de kan. Nästan ett halvår efter det, den 16 november ger sajten en uppdatering i fallet. På senare tid har konflikterna blossat upp till ett offentligt krig mellan de inblandade parterna på sociala medier och kommentarsfält på näthatssajter. Aktuellt Fokus försökte nå Widars Nord angående tiggarbreven och den påstådda rättsfonden. Från april 2017 utkommer Nya Tider även med en nätupplaga varje vecka. I ännu en intervju, denna gång på den egna sajten försöker Widar Nord förneka banden ännu en gång.

Next

Anklagades för att ha blåst 2000 sverigevänner på en halv miljon

Fria tider inrikes

Istället skyller man på att ingen av Sveriges advokater ska ha varit villig att driva fallet. Tror ni möjligen att detta kunde förändra inställningen hos ekonomiskt pressade svenska tidningar? Enligt Kronofogden har man sökt Widar Nord med bland annat brev och delgivningsmän. . Det är media och Expo som avgör vilka länkar, webbsidor och artiklar som är lämpliga och trovärdiga att vidarebefordra och förmedla till vänner, bekanta och läsare. När vi ringer till Fria Tider svarar en okänd man utan att presentera sig. Någon rättsfond existerar inte enligt Skatteverket Enligt Skatteverkets Kristina Bejke flyttade Widar Nord dessutom utomlands i början av året. Den reklamansvarige på Smålandsvillan, Inkclub.

Next

Nya Tider

Fria tider inrikes

Om de visste att varje fientlig ledare eller krönika, varje vinkling, mörkning och drev faktiskt kan kosta dem pengar — skulle de kanske, kanske, kanske dra sig lite för att eventuellt sätta igång en störtflod av mejl till oskyldiga annonsörer? Enligt Skatteverket slutade adressen gälla den 24 augusti 2012. Men att driva fri oberoende media kostar. I notisen uppgav man även att åtalet mot Expressens ansvariga utgivare skulle ha väckts kring julen 2014. Varför mejla till en hånflinande Oisín Cantwell eller självuppfylld Jan Helin? Det var den 31 mars förra året som Fria Tider basunerade ut nyheten att insamlingen på en halv miljon var avklarad. Reportaget hade grävts fram av bland annat Expressens grävgrupp och det prisbelönta journalistkollektivet, Researchgruppen.

Next

Nya Tider

Fria tider inrikes

Ridderstråle uteslöts ur advokatförbundet 2010 efter att det uppdagats att han varit en investerare i det identitära bokförlaget, Arktos som ägs av den tidigare grovt kriminella identitära ledaren Daniel Friberg. Målet var att få ihop 500 000 kronor till advokatkostnader vilket också lyckades. Tack Fria Tider för att ni reagerade på rätt sätt Jag tar fram mitt nästan året gamla inlägg om höjningar av kommunalskatten, nu när vi bättre har sett hur kommunerna vrider sig i plågorna av statsmaktens nya pålagor, som man inte kunnat värja sig mot. Vissa kommuner exempelvis Karlskrona och Katrineholm ståtar visst med negativt eget kapital. Widar Nords senaste adress i Sverige är enligt Skatteverket en så kallad Care of-adress på Flintbacken 2 i Stockholm. Pettersson med drygt 150 000 besökare per månad tackar , skit i journalisterna, de är obildbara, mejla annonsörerna.

Next

Nya Tider

Fria tider inrikes

Då har jag bara en liten iakttagelse till ledarna och alla deltagare i denna tangentbordskrigande hord av aktivister: Har ni inte fel måltavla? Trots det blev Patrik Ehn offentligt en del av den så kallade motpol-sfären och den nya högern strax efter uteslutningen. När vi ringer upp det nya telefonnumret nås vi endast av en telefonsvarare på engelska som förklarar att telefonnumret inte längre är aktivt. Ej heller kan handläggaren finna något som tyder på att en fond verkligen har upprättats. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen. När kritiken började spridas på Flashback drog Fria Tider-grundaren och chefredaktören, Widar Nord utomlands. Kommentarsfältet på hatsajten fylls snabbt på med besvikna kommentarer.

Next