Home and cottage hagemøbler. Blogg Home and Cottage: Porto, en sofa med mange kombinasjoner

Blogg Home and Cottage: Porto, en sofa med mange kombinasjoner

Home and cottage hagemøbler

Jeg har ønsket meg en stor fin gruppe i kunstrotting lenge. Jeg tegner kjøkken, tilbygg, uteplasser og planendringer på hus. Ellers er det også mange som trenger hjelp til fargeforslag og materialvalg til både nye og gamle hus. Legg gjerne igjen en kommentar — eller send meg en mail hvis du lurer på noe. Vi har bestilt flere midtmoduler, stoler og puff også.

Next

MissMette: Home & Cottage...

Home and cottage hagemøbler

Koselig at du titter innom, og jeg håper du trives her inne og kanskje blir inspirert. Endelig får man ta igjen det forsømte innomhus ; Ha en fin fiiiin tirsdag og ei forsatt fin uke! Puffen kommer med både glassplate og pute slik at det kan brukes som både bord og puff. Jeg skisser opp og ser på ideer, men til syvende og sist er det viktig å kjenne litt på hvordan sola er til de forskjellige tider på tomta, og finne ut hvor vi vil sitte mest. Ellers synes jeg det er greit at det er moduler som enklere kan flyttes på og man kan variere litt hvordan man vil ha det. Byen midt i Norge, på vakre Helgelandskysten.

Next

Blogg Home and Cottage: 1/2 pris på utvalgte hagemøbler!

Home and cottage hagemøbler

Vi fant ut at vi bestiller fire endestykker som både kan brukes som armlene eller hjørnemodul. Da har vi mulighet til å ha de stående som hjørnesofa eller to tresetere. . Nå om dagen holder jeg på å hjelpe to av kundene mine på å planlegge uteplasser og inngangsparti. Deilig også å være inne å ha det kos — har en del rydding som står på plakaten, så det er nok å gjøre inne i slikt ruskevær : Ønsker alle en fortsatt fin uke, klem fra meg… Klikk for å se i katalogen deres, og klikk for å besøke bloggen ღ heldigvis er det lov til å drømme! Det er viktig å lage seg lune kroker. Grått her også idag, men litt godt var det.

Next

MissMette: Home & Cottage...

Home and cottage hagemøbler

De bildene i forrige innlegg, var bare nyyyyydelige, den utsikta er virklig gull verdt! En hagestue står også på ønskelista, gjerne med en bod også. Jeg vil gjerne ha litt forskjellige plasser hvor vi kan sitte til enhver tid på dagen. Etter at vi flyttet har vi planer om å gjøre litt endringer på uteplassen etterhvert. Det er vår og høysesong for boligsalg! For oss er det viktig å tenke på at vi vil ha minst mulig vedlikehold på hagemøbler og hage, slik at vi får mye tid til å kose oss. Jeg koser meg i jobben min, og er veldig takknemlig for at oppdragene kommer inn. Det er travelt for meg for tiden, og firmaet mitt vokser.

Next

Home&Cottage

Home and cottage hagemøbler

Boligstyling før salg av både tomme og møblerte hus er det også mye av for tiden. Ellers så har gråværet kommet til Brønnøysund, og det er meldt regn og vind fremover en stund. Vi har bestilt Barcelona betongbord som på bildet over og Corsika modulsofa som er avbildet under. Da har vi mulighet til å variere litt på hvordan vi vil ha det. Jeg har begynt å planlegge litt, men synes det er lurt å bo seg til litt for å finne ut hvordan vi vil ha det. Her bor jeg sammen med min samboer og vår firbente Pomeranian hund, Bamse. Mette heter jeg, og er bosatt i Brønnøysund.

Next

Home&Cottage

Home and cottage hagemøbler

. . . . .

Next

Home&Cottage

Home and cottage hagemøbler

. . . . . .

Next

Blogg Home and Cottage: 1/2 pris på utvalgte hagemøbler!

Home and cottage hagemøbler

. . . . . .

Next