Insinööri vitsi. kerro vitsi

kerro vitsi

Insinööri vitsi

Sellaisen suunnitteluun pystyy vain sähköinsinööri. Hänen vieressään istuu ruotsalainen, joka mässyttää purukumia. Sinä - Henkisesti heikompi sukupuoli 14. Tiesitkö, että jos kaikki Suomen insinöörit pistettäisiin jonoon Pohjoisnavalta etelään viiden metrin välein, se olisi helevetin hyvä juttu. Poikkeuksellisen hyvänä pelitapana pidetää reiän pelaamista useampaan kertaan ottelun aikana. Sää oles hauska ja simmotti sää elä 20 vuat.

Next

Insinööri vitsit

Insinööri vitsi

Kirkkoherra joutui jättämään tehtävänsä kun saarna meni päin helvettiä. A: Viisaampi antaa yleensä periksi. Kuinka on mahdollista saada yhdeksän reikää yhteen reikään? Välineet on puhdistettava ennen peliä ja kentän omistajan tulee tarkastaa ja hyväksya välineet. Pariskunta rakentaa parhaillaan omaa kotia Ylöjärven Viljakkalaan pienelle perheelleen. Kolasin sekä pihan, että jalkakäytävän.

Next

Insinöörivitsit

Insinööri vitsi

Kaksi hullua soutamassa Kaksi hullua istui puistonpenkillä ja souteli. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. Esinahka osaa väistyä pois tieltä kun ryhdytään hommiin. Aattelin kyllä että tuolla pöyvässä. Kalle: Oikein aateltu, mutta olis se voinu olla purkkakin. Impotenssi insinöörin mielestä: Maan vetovoima voittaa vastakkaisen sukupuolen vetovoiman.

Next

10 loistavaa syytä miksi insinööri on hyvä kumppani

Insinööri vitsi

Sitten minun oli pakko kääriä se huopaan, ettei se raapisi minua. Asiakas: Se on Hewlett Packard. Kuinka ymmärrän epäpätevyyteni raha-asioissa 13. Pari tuli tohtorin luo käymään, he rakastelivat ongelmitta, maksoivat ja lähtivät pois. Päivä 761 Tänään yritykseni tappaa vangitsijani pyörimällä heidän jaloissaan kun he kävelevät melkein onnistui. Kun sain sangon puolilleen, Mansikki nosti oikeaa takakoipeaan ja kaatoi sangon taas.

Next

10 loistavaa syytä miksi insinööri on hyvä kumppani

Insinööri vitsi

Kun se sitte tulloo töehin, niin halloo sitä, itkee tirraata ja sano, jotta kun niin harvon nähhään. Baarimikko haki keittiöstä liinan, jolla peitti silmät. Mies nuuhkaisi baarimikon sormia kerran ja varmuuden vuoksi vielä uudestaan ja ihmetteli isoon ääneen: - Ei helvetti, onko se Rantasen Tarja Sotkamosta nykyään Helsingissä töissä! Häpeillen insinööri tunnusti, että hän oli nukkunut rannalla avotaivaan alla koko ajan. Mikä sairas mieli pystyykään keksimään sellaisen nesteen! Partahöylä on yläkerrassa kylpyhuoneen kaapissa. Asiakas: Tietokoneeni jumiutuu koko ajan. Ensimmäisellä laukauksella putoaa pari nörttiä, toisella pari lisää ja kolmannellakin vielä yksi. Johanna ajatteli pitää töistä välivuoden ja panostaa myyntityöhön.

Next

Vitsikirja/Insinöörit

Insinööri vitsi

Muuten oli kaikki hyvin, mutta Inspehtöörin mielestä rata oli kaukana kapeampi kuin lähellä, johon seikkaan hän vaati selitystä. Göran Persson oli autolla matkalla Närpiöstä Vaasaan. Hyvä ja yksityiskohtainen muisti muistaa mieltymyksesi Insinöörikumppani muistaa yksityiskohdat hyvin. Teidän on seurattava minua, joudun sakottamaan teitä. Kirurgi ilmoitti nolona: - Valitettavasti sattui työtapaturma. Kotiin tultuaan hän heitti saaliinsa ylpeänä vaimolleen.

Next

Frankin Vitsit: Insinöörit

Insinööri vitsi

Lintu taasen välittää jotain informaatiota heille koska puhuu koko ajan heidän kanssaan. Puolenkymmentä tuoppia nautittuaan hän alkoi uhota baarimikolle: -Minä se olen semmoinen poika, että tunnistan kaikki viinat pelkästään hajun perusteella. Sää syös sen minkä ihmine sul jättä ja sää eläs 25 vuat. Kotona kun oltiin pystyi rouva suorittamaan kuntoilunsa alasti, likaamatta suotta urheiluvaatteitaan. Rakastelua lääkärin luona Vanhempi pari meni lääkärin vastaanotolle. Kaupat tehtiin ja samalla nainen vielä mainitsi miehelle vessan seinässä olevasta punaisesta napista.

Next

Insinööri vitsit

Insinööri vitsi

Ajojärjestelijä ei taaskaan ole kartalla. Kun sanko oli jo yli puolillaan, se halavatun kanttura huitaisi hännällä sangon nurin. Parin minuutin soutamisen jälkeen vene rantautui pieneen merenlahteen. Entä millaisia insinöörit ovat kumppaneina parisuhteessa? Suomalainen tutki vähän aikaa koneen piirrustuksia ja sanoi että selvä juttu. Tällöin eräs amerikkalainen nasan suunnittelija kysyi että mihin te meinaatte aluksella mennä. Viime vuonna saimme kaksi hirveä eikä lentäjä silti pelännyt! Myin vaimon auton ja ostin maasturin, jotta hän pääsisi töihin. Mökin vuokra maksaa 300 euroa ja hotellivuokra on 450 euroa.

Next