Josefine høgh instagram. Josefine Høgh reddet af Lasse: Opløst i gråd

Lasse Sjørslev og Josefine Høgh skal giftes

Josefine høgh instagram

Foto: Henning Bagger Josefine Høgh. Bor med Lasse og børnene Med et smil fortalte Josefine, at hun og Lasse selvfølgelig for længst er flyttet sammen, og at hun og gemalen bor sammen med Lasses to børn fra tidligere ægteskab. Samtidig har hun tidligere dækket dansk og international fodbold som reporter hos Discovery. Så det kan vi lige så godt bare sætte en tyk streg under,. De to gik fra hinanden i 2016. Det er dog ikke noget problem ifølge Josefine. Josefine Høgh blev i december single, efter hun i flere år havde været i et forhold med ejendomsmægleren Michael Gundlev Pedersen.

Next

Josefine Høgh reddet af Lasse: Opløst i gråd

Josefine høgh instagram

Josefine og Lasse er så glade for hinanden, at. Efter showet var forbi, talte en glad og lettet Josefine Høgh med pressen og blev spurgt, om hun og Lasse Sjørslev er flyttet sammen. Lasse Sjørslev ses her sammen sin daværende kæreste Natasja Crone. De to gik fra hinanden i 2016, og siden har han ikke fortalt, at han skulle have været i et forhold. Men han kæmper samtidig en hård kamp mod kræft i bugspytkirtlen. Vi har det bare rigtig godt sammen,« siger Josefine Høgh til.

Next

Josefine Høgh om kæresten Lasse Sjørslev: 'Vi har det bare rigtig godt sammen'

Josefine høgh instagram

»Det er dejligt, og vi er glade for hinanden. Flere kendte har hurtigt meldt tilbage, at de er glade over parrets lykke. Foto: Claus Bech Arkivfoto fra 2015. Hun har desuden spillet Champions League-kampe for Fortuna Hjørring, ligesom hun også har været udtaget til landsholdet. Legenden Lars Høgh, 60, var en af Danmarks bedste målmænd, og nu er han blandt landets bedste målmandstrænere.

Next

Josefine Høgh reddet af Lasse: Opløst i gråd

Josefine høgh instagram

Han ønskede hverken at pendle eller flytte familien til Aarhus. Og så er det vigtigt at sige, at jeg skal ikke være den nye Peter Møller. Det betyder, at Josefine og Lasse har ganske meget at se til, og der er en del transport til og fra arbejde. Jeg vil virkelig gerne bringe min begejstring for fodbold ud til seerne, siger Josefine Høgh, som ikke har sin fodboldbegejstring fra fremmmede. Lasse Sjørslev har tidligere været kærester med en anden tv-vært, Natasja Crone. Foto: Henning Bagger Det gjorde de to tv-værter gennem 'branchen', som Josefine Høgh formulerer det over for ugebladet.

Next

Glad Josefine Høgh: Her bor Lasse og jeg

Josefine høgh instagram

Også Jes Dorph, Heidi Frederikke, Divya Das sender lykønksninger i retning af det nye par. Både dem, der elsker fodbold, og dem, der ikke ser det hele tiden. Det kommer jeg til at bruge den første tid på, og det glæder jeg mig helt vildt til, siger Josefine Høgh. Selv om det stadig er et rimeligt nydannet par, har turtelduerne ikke været bange for at gå hele vejen. . De 16 års aldersforskel betyder tilsyneladende intet, for begge har et stort smil på læberne. Foto: Thomas Laursen Lasse er lykken Heldigvis fandt den smilende værtssild hurtigt noget at glæde sig over midt i sorgen —.

Next

Josefine Høgh reddet af Lasse: Opløst i gråd

Josefine høgh instagram

Jeg skal gøre det på min måde. Men jeg elsker en god udfordring. . . .

Next

Glad Josefine Høgh: Her bor Lasse og jeg

Josefine høgh instagram

. . . . . . .

Next