Kim eirik smøla. Håper Kim Eirik (6) fortsatt lever

SA Logo

Kim eirik smøla

Hun var redd for å smitte ham. Smøla kommune tilbakeviser kravet fra den drapsdømte kvinne, ifølge Tidens Krav. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Vi leter med håpet om å finne gutten i livet, sier lensmann Fuglevåg.

Next

Håper Kim Eirik (6) fortsatt lever

Kim eirik smøla

Opplysningen om funnet av gutten og tilståelsen slo ned som en bombe i det lille øysamfunnet søndag morgen. Der la tiltalte ifølge forklaringen hendene sine rundt halsen hans for å skremme ham. Det er innstevnet i alt 19 vitner i denne saken. Reaksjonen mot henne er dermed blitt skjerpet for hver rettsinstans saken har vært gjennom. Helikopter-søk Da guttens mor meldte ham savnet ved 20-tida torsdag, ble han øyeblikkelig etterlyst og leteaksjonen ble satt i gang.

Next

Kim Eirik (6) funnet drept

Kim eirik smøla

Tilbakeviser kravet Hver eneste dag tenker hun og familien på det som skjedde, om kvelden Kristi Himmelfartsdag for syv år siden. De avtalte da at Kim Eirik skulle sykle rett hjem, en strekning på omkring en kilometer. Det er sett av to veker til saka i Nordmøre heradsrett, men advokat Steinar Wiik Sørvik meiner at ein truleg kjem til å avslutte tidlegare. Aktor, førstestatsadvokat Jan Hoel i Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, hadde lagt ned påstand om 15 års forvaring og en minstetid på ti år. Det er satt av ni dager til behandlingen. Folk gråt åpenlyst etter at det ble klart at forsvinningssaken i dag fikk det verst tenkelige utfall.

Next

Smøla i sorg og sjokk

Kim eirik smøla

Dagen Kim Eirik forsvant var det musikkstevne på Smøla. Gutten ble funnet gjemt like ved drapsstedet. Fant sykkelen Kim Eirik hadde begynt hjemturen da moren passerte ham etter et par hundre meter. Vi kunne velge om vi ville snakke med presten, helsesøster eller pleie- og omsorgssjefen, i forbindelse med den første rettssaken. Letemannskaper har lett i området tidligere. Regler for debatt her på adressa.

Next

SA Logo

Kim eirik smøla

Kroppen til seks år gamle Kim Eirik Salmela Farstad ble funnet tildekket av vegetasjon i nærheten av huset der han sist ble sett i live torsdag kveld. I morgen blir det ingen vanlig skoledag på øya. Lensmannen på Smøla, Arnfinn Fuglevåg, vil være ansvarlig for den videre etterforskningen, og det vil bli brukt tekniske etterforskere fra Nord-Møre politidistrikt. I fjor høst sa hun dette om tiltalte: - Jeg vil aldri tilgi henne. Slik omtalte politibetjent Inger Philips Råket avhøyra ho og kollega Tor Rovik gjorde med den 25 år gamle kvinna. Sommeren 2000 kvalte den da 24 år gamle kvinnen hjertesyke Kim Eirik Salmela Farstad slik at han døde. Tiltalte visste om et kråkereir, og de to gikk inn i en skog like ved tiltaltes bolig på Råket i Smøla.

Next

Smøla i sorg og sjokk

Kim eirik smøla

Ditt fulle navn må enten gå fram av Disqus-brukernavn eller Facebook-profil. Flere til avhør I går ettermiddag kom politimesteren for Nordmøre, Kjell-Otto Lilleberg, til Smøla. Hun er også dømt for å ha skåret opp bildekk på bilen til en eldre dame på Smøla. Kvinnen har i avhør erkjent å ha drept gutten, og er siktet for forsettelig drap. Det var tiltalte selv som påviste stedet. Det ble også søkt i sjøkanten noen hundre meter nedenfor veien der gutten syklet. Det er gått ett og et halvt år siden Kim Eirik Salmela Farstad ble funnet død, etter tre dager med leteaksjon.

Next

Håper Kim Eirik (6) fortsatt lever

Kim eirik smøla

Et Sea King helikopter har vært med i letingen med varmesøkende kamera. Det lå også noen dyrelik i området der gutten ble funnet, sier politiet som forklaring på hvorfor han ikke ble funnet før. Så forsvinner nok et barn - seks år gamle Kim Eirik fra øykommunen Smøla på Nordmøre. Det ligger der hele tiden, og uansett om vi hadde fått en større erstatning ville det ikke gi oss Kim Eirik tilbake, sier hun. Statsadvokat Jan Hoel mener at kvinnen drepte Kim Eirik med forsett. Dette ble ikke imøtekommet av retten, men som et kompromiss flyttet både Wenche Farstad og hennes mann Keijo Salmela samt bistandsadvokaten seg helt bak i salen under tiltaltes forklaring.

Next