Liva børkja ingebrigtsen. Liva Ingebrigtsen:

Henrik og Jakob!

Liva børkja ingebrigtsen

Det er mange ganger jeg har vært stressa for at noe skal gå galt. Både Henrik og Filip Ingebrigtsen var på treningsleir i Sør-Afrika. Men det er bare bra og se at hun vokser inni der. De to har vært kjærester i fem år, og gift i litt over ett. Liva er veldig flink til å ta vare på ungene, selv om det er mye arbeid, sier Henrik Ingebrigtsen.

Next

Henrik Ingebrigtsen om livet som småbarnspappa

Liva børkja ingebrigtsen

Jeg må si at vi er veldig fornøyd, og vil absolutt anbefale det. Du gjør en super jobb for det om!. Vi feiret i klassisk Børkja Ingebrigtsen stil med McDonalds og Netflix. Henrik har en spesiell jobb på både godt og vondt - når han er hjemme, er han veldig tilgjengelig, mens når han er borte, ser jeg ham ikke på fire til åtte uker. Jeg er så stolt av min fantastiske mann! Nå har vi fått noen pakker, og fått blitt litt kjent med de.

Next

Henrik Ingebrigtsen gift

Liva børkja ingebrigtsen

Da snakker vi store porsjoner som jeg alltid tenker skal holde til to dager på rad - men samme mat to dager på rad fungerer ikke for Henrik, sier Liva og utdyper: - Han kan spise middag, rydde bort og forsyne seg på nytt igjen et kvarter etterpå. Før den tid håper Ingebrigtsen å få teste konkurranseformen. Jeg vil også si; ikke sett for høye krav til deg selv, det er nok arbeid å bare ta vare på babyen. Nå skal jeg og Olivia stelle i stand litt forskjellig til Henrik sin fødselsdag i morgen, snakkes! Da kan jeg ta med jentene til Sveits og være der sammen med han mens han trener. Derfor bør en først lese, og heller kose seg litt etterpå hvis det er tid til det for dagene er så uforutsigbare. Du kan alltid hoppe av og ta det igjen.

Next

Forlovelseslykke for Henrik Ingebrigtsen

Liva børkja ingebrigtsen

På Facebook kunne Henrik melde følgende: - På mandag, midt under stormen, ble jeg og Liva Eie Børkja foreldre til bittelille Olivia. Jakob er sammen med kjæresten Elisabeth. Reklame; samsøe samsøe basic tee og glitterbukse er fra Louds Nå skal jeg og Olivia snart begynne å lage pizza til pappa er ferdig på trening i kveld så vi snakkes! Mye av det hun ramser er aktiviteter som kun kan gjøres i sosiale settinger og under folksomme omstendigheter - det blir det nemlig ikke så mye av nå om dagen. Det er litt dårlig timing, sier Henrik Ingebrigtsen. From before they dattera Olivia, who came into the world in the christmas season of 2016.

Next

Løpefrue

Liva børkja ingebrigtsen

For å ta hensyn til de andre studentene så setter jeg meg som regel langt bak og bruker gjerne en et teppe eller en klut for å dekke meg til litt. Olivia som kjempe godt, men vi har vell egentlig ikke sovet noe i det hele tatt. Vi får dessverre ikke sett medaljeseremonien for hele familien har booket tidlig fly i dag… Billettene var ekstremt dyre å endre, så vi måtte se oss nødt til å dra nå. Hvordan skal vi få tid til alt? Det blir nok snakk om løping på trening og med Gjert - det er ikke «vår» greie. Babyen skal bli 39 cm og veie rundt 1,95 kilo denne uken.

Next

Henrik Ingebrigtsen om livet som småbarnspappa

Liva børkja ingebrigtsen

Den gang måtte kjæresten, som hadde termin i desember, bli hjemme. Når hun på to Olivia kommer inn på rommet om natten, klarer jeg ikke å motstå det, sier han. Det var utrolig koselig, og etter vi hadde spist opp kom søte Olivia bort med en av leke muffinsene sine fra kjøkkenet hennes! Ikke lenge etter at graviditeten ble kjent,. Det kommer en pakke månedlig i posten, som Olivia får åpne. Paret ble foreldre for første gang 26. Jeg kan tenke meg at det kan bli distraherende viss du plutselig ser en naken pupp mens du skal prøve å henge med i litteraturhistorie osv… Begge jentene mine har vært veldig greie, viss de lager litt lyd er det bare å tilby brystet så roer de seg fint. Og for en gangs skyld satte jeg pris på at Olivia er litt småspist for jeg endte opp med to desserter! Fortsatt i dag ringer han oss hver kveld for å spørre om vi har spist middag.

Next

Liva Ingebrigtsen:

Liva børkja ingebrigtsen

Jeg får litt vondt av han, fordi jeg vet at det er et tøft valg for han å prioritere bort familien, men samtidig er det det som skal til, det er vi alle klar over. Henrik Ingebrigtsen ble operert for hamstringskaden i Finland tirsdag. Det hørte løperen, så han snudde seg og ropte «baksnakker dere meg eller? Liva drar meg tilbake til det første tilfeldige møtet de hadde, som fant sted i Stavanger. Dagene begynner å bli fullt opp med tanker om fødsel og tiden etter. Jeg skrek til stemmen brast, å gråt til det var tomt. Det var utvilsomt en spent brudgom som satt inne i kirken og ventet - bruden var nemlig ti minutter forsinket.

Next