Pentik outlet. Pentik tuotteet netistä • Poro ja muut klassikot • Outlet Hinnat

Pentik

Pentik outlet

Toinen suuri klassikko on Halla-sarja, jota ei löydykään enää myynnissä alkuperäisessä asussaan. Sairastuttuaan Arvo luovutti kokoelmansa Pentikille vuonna 1994 sillä ehdolla, että kokoelma säilyy yhtenäisenä. Valikoimaa on laidasta laitaan, perinteisistä astioista herkkuihin ja sisustustuotteista huonekaluihin. Esillä on yli 4500 esinettä, joita käytettiin suomalaisissa kotitalouksissa 1800-luvun ja toisen maailmansodan välisenä aikana. Löydätkö kahvikuppimuseosta kenties itsellesi tutun kupin? Tuotteet ovat muuttuneet vuosien saatossa, mutta edelleen tuotteissa näkyy käsityömäisyys ja suomalaisuus. Sieltä löytyy Pentikin rakkaat klassikot ja raikkaat uutuudet. Let's enjoy the second half of our century together and leave something beautiful for future generations.

Next

Pentik

Pentik outlet

Kokoelman on koonnut liki 40 vuoden aikana suurimmilta osin lapualainen Arvo Ampiala. Hand-painted ceramics made in Finland, fine table linens and plush bath towels are among the Pentik goods that make home a haven. Tämä brändi on suuri lahja maailmalle. Kupit kertovat kiehtovalla tavalla suomalaisille rakkaaseen tapakulttuuriin kahvinjuontiin liittyvistä perinteistä eri aikakausilla. Uskon tämän ikonisen sisustusesineen löytyvän monesta suomalaisesta kodista, mutta niitä on varmasti annettu lahjaksi ulkomaillekin.

Next

PENTIK

Pentik outlet

Uskon että lähes jokaisessa kodissa on ollut Halla-sarjaa, nykyään sitä vanhempaa tuotantoa löytyy varmaan harvasta kodista. Siitä on saattanut tulla kesämökkien astiasarja. Pentik on yksi suomalaisuuteen vahvasti liittyvistä ikonisista brändeistä. Pentik brings northern style and coziness to homes around the world. Paikallisessa keramiikkatehtaassa valmistetaan kaikki Pentikin keramiikka-astiat, taide-esineet ja kynttilät.

Next

Pentik Dinnerware

Pentik outlet

Kotimuseo esittelee myös Pentikin 1970-luvun suosikkituotteita kaamoskivi-kynttelikköjä. From tablecloths and placemats to oven mitts and aprons, Pentik's expertise in textile design brings beauty and functionality to the kitchen and dining room. Kahvikuppeja on noin 1900 yli 80 eri maasta ja kokoelma on tiettävästi ainoa laatuaan maailmassa. Tämä ajaton astiasarja on vaan yksinkertaisuudessaan niin kaunis, että uskon sillä olevan vaikutusta sen myyntiin, ja siihen miksi sarja on pysynyt tuotannossa jo vuodesta 1996 lähtien. Pentikin juuret ulottuvat pohjoiseen, Posiolle.

Next

Pentik Arabiakeskus Outlet (Helsinki)

Pentik outlet

Tätä upeaa suomalaisuutta kuvaavaa sisustuselementtiä on saatavana niin pelkkänä koriste-esineenä, torkkupeittona kuin kynttelikkönäkin. . For more information about overseas deliveries, please contact our customer service info pentik. Pentik - pala suomalaisuutta sisustuksessa Nykyään saa melkein mitä vaan netistä. Tehtaanmyymälässä voit tehdä uunituoreita löytöjä kattavasta sisustustuotevalikoimasta ja samalla tutustua keramiikan ja muotoilun kokoelmiin, näyttelyihin ja museoihin.

Next

PENTIK

Pentik outlet

Ask for more information about transportation services from the store. Kokoelmaan voi edelleen lahjoittaa kuppeja. Pentik maintains a love of beauty in everyday life. Yksi ajaton klassikko on ehdottomasti Vanilja-sarja, joka on edelleen myynnissä. Overseas deliveries You can order Pentik products abroad through our Posio store. The Finnish brand also manufactures other kitchen accessories like trays and tea strainers.

Next