Salon uimahalli aukioloajat 2020. Uimahalli Pärske, Knaapilantie 8, Isokyrö (2020)

Uimahalli Pärske, Knaapilantie 8, Isokyrö (2020)

Salon uimahalli aukioloajat 2020

Päivän varaustilanne eri allastilojen osalta löytyy klikkaamalla allastilan nimeä , ,. Tällä pyritään varmistamaan se, että mahdollisesti yhteisesti kerätyt varat retkeä varten saadaan käytettyä yhdessä. Poikkeavat aukioloajat: Uimahallin kausi 2019-2020 ma 12. Uimahalli Tarvasjoen uimahallissa on kaksi allasta: Aikuisten allas 16,67 m x 10 m Lasten allas 10 m x 5 m Lasten altaassa on lapsille tarkoitettu vesiliukumäki. Posti ja matkahuolto avoinna arkisin 9. Kaarialtaasta löytyy lisäksi kaksi vastavirtalaitetta vesihierontaan ja veteen laskeutuva hissi liikuntarajoitteisille asiakkaille.

Next

Lammin uimahalli

Salon uimahalli aukioloajat 2020

Paperisia muistoja voimme skannailla Isonkyrön kulttuuripalveluiden toimistolla, joten voit tuoda materiaalia myös Isonkyrön kunnantalolle, osoitteeseen Pohjankyröntie 136. Ota kaveri, vanhemmat tai isovanhemmat mukaan ja tule pitämään hauskaa vedessä samalla tärkeitä taitoja oppien ja uutta kokeillen, uimahallimaksun hinnalla. Lapsella tulee olla vähintään 25 metrin uimataito. Liikunta- ja kulttuurisetelillä voi ostaa liikuntapalvelua kerta- tai sarjalippujen muodossa. Lipunmyynti päättyy 1 tunti ennen uimahallin sulkemista ja uintiaika päättyy 30 min ennen uimahallin sulkeutumista.

Next

Hämeenlinnan uimahalli

Salon uimahalli aukioloajat 2020

Halli avautuu taas syksyllä 2020. Huhtikuun alkupuolella juhlitaan keski-ikäistynyttä uimahallia ja juhlan ohjelmaa varten toimitsijat toivovat kuulevansa muistoja uimahallin eri vaiheissa mukana olleilta kuntalaisilta, entisiltä työntekijöiltä ja niin päivittäisiltä kuin satunnaisilta käyttäjiltäkin! Sisäänpääsyyn oikeuttava kortti käy myös pantiksi pukukaapin lukkoon ja vapauttaa avaimen. Isossa altaassa on kaksi hierovaa suihkua. Liikuntahalli Uimahallin yhteydessä on myös n. Hallissa on kuusiratainen 25 metrin allas, lastenallas, poreallas, kylmävesiallas sekä hyppyallas, jossa on kolmen metrin hyppyteline.

Next

Aukioloajat

Salon uimahalli aukioloajat 2020

Päivän ohjelma: Klo 13-14 Sup-laudat, sukellusvälineet, pelastusliivit ja vaatteet päällä uinti Klo 14-15 Turvallisesti vedessä; harjoitellaan apuvälineillä pelastamista, pelastushyppyä ja ensiaputehtäviä Klo 15-16 Vauhdikas vesidisco ja vesikisat Järj. Lämpötila on arkisin lastenaltaassa 28 C ja isossa altaassa on 27 C. Uimahallin kuntosali ja liikuntasali ovat suljettuna tällä hetkellä 13. Päiväkotien ja koulujen sulkemisen osalta Salo odottaa maan hallituksen linjausta. Hallin sisääpääsy on varustettu kulunvalvontajärjestelmällä ja kertalippuautomaatilla. Yhteystiedot Lamminraitti 37 16900 Lammi 040 455 7045 lammiuimahalli liikuntahallit. Terveystie 8, 15870 Hollola uinninvalvojat a hollola.

Next

Aukioloajat

Salon uimahalli aukioloajat 2020

Liikuntasali on suljettu tällä hetkellä 13. Kaariallasta käytetään uintiin, vesijuoksuun ja erilaisiin vesijumppiin. Liikunta- ja kulttuurisetelillä maksetusta osuudesta ei makseta rahaa takaisin. Lammin uimahalli on valmistunut vuonna 2009 ja sijaitsee Lammin liikuntakeskuksessa, Lammin Hakkalassa Lammin uimahalli on loppukevään suljettu. Salon uimahalli ja muut Salon sisäliikuntapaikat sulkevat ovensa 17. Kuntosali varattuna aukioloaikoina torstaisin klo 09. Salon kaupungin laajennettu johtoryhmä päätti edellä luetelluista uusista toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi maanantaiaamuna.

Next

Aukioloajat

Salon uimahalli aukioloajat 2020

Kulkulätkä on ostettavissa uimahallin kassalta. Uimahalli on uudenlainen kunnallinen uimahalli kylpylätyyppisine palveluineen. Sähköinen ilmoittautuminen alkaa ti 10. Aukioloajat Uimahalli suljettu kevätkauden 2020 osalta. Yleistä Vuonna 1998 valmistunut viihtyisä Tesoman uimahalli on uusin Tampereen uimahalleista. Sekä kunto- että hyppyallas ovat teräsaltaita. Uimahallilla on myös Uimahallin tilaussaunan ja takkahuoneen päivän varaustilanne löytyy.

Next

Hämeenlinnan uimahalli

Salon uimahalli aukioloajat 2020

Liikuntahalli Lammin uimahalli on osa Lammin liikuntakeskusta. Yhteystiedot Uimarintie 2 13100 Hämeenlinna 03 621 2428 hmluimahalli liikuntahallit. Jokainen osallistuja saa muistoksi vesisankarit -diplomin! Jos sinulla on mielessäsi muistoja uimahallista, valokuvia tai muuta vastaavaa materiaalia, lähetä se 1. Kuntosali Uimahallista on myös Gym80 ja Matrixin laadukkailla laitteilla varustettu kuntosali. Upealla paikalla kauniin Vanajaveden rannassa.

Next