Suomi24 treffit keskustelu. Treffit Plus

Opastus ja palaute

Suomi24 treffit keskustelu

Voit olla meihin yhteydessä myös. Lomakkeen täytettyäsi ja liityttyäsi jäseneksi ohjaudut palveluun kirjautuneiden etusivulle. Profiilisivu muodostuu viidestä eri välilehdestä, joita ovat Perustiedot, Muut tiedot, Kuvat, Ihannekumppani ja Tilastot. Käyttäjätunnus on se tunnus, jolla kirjaudut sisään palveluun. Tällä hetkellä emme ota uusia testaajia, mutta kutsuja lähetetään edelleen.

Next

Suomi24

Suomi24 treffit keskustelu

Treffit24 beta on kehitysvaiheessa oleva mobiilisovellus. Voit tarkastella tilauksesi tietoja, ostohistoriaasi ja perua kestotilauksesi sekä muuttaa Treffit Plus -asetuksiasi Käyttäjätili-sivun Treffit Plus -välilehdellä. Pääset etusivulle klikkaamalla sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa Treffit24-painiketta. Huomioi, että profiilin poistamista ei voi perua eikä sen tietoja voi saada takaisin. Treffit Plus -paketti on treffipalvelun lisäominaisuus, joka tekee sen oikean löytämisestä entistä helpompaa ja varmempaa. Perusprofiilissa voit ladata profiiliisi kolme kuvaa, joista yksi on profiilikuvasi.

Next

Suomi24

Suomi24 treffit keskustelu

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto Treffit24-profiilia luodessa. Ihannekumppani Muokkaa ihannekumppaniasi -osiossa voit määritellä, ketä tai mitä etsit. Ennen kuin kuva tulee näkyviin profiiliisi, sinun tulee rajata se, jotta saat siitä näkyviin juuri haluamasi alueen. Merkkejä on hyvä olla vähintään kahdeksan. Ei tarvitse siis huolestua, vaikkei kutsua heti kuulu, emme ole unohtaneet sinua.

Next

Treffit Plus

Suomi24 treffit keskustelu

Jos haluat peruuttaa kuvan rajaamisen, voit tehdä sen klikkamalla Peruuta-painiketta. Tutustu vielä käyttöehtoihin ja merkitse täppä, että hyväksyt ehdot. Blokattu käyttäjä ei voi ottaa sinuun enää yhteyttä eikä lähettää sinulle viestejä. Pääset viestittelemään muiden käyttäjien kanssa klikkaamalla palvelun ylävaikossa olevaa Viestit-painiketta. Toiset sanoivat, että on täysin mahdotonta löytää deittisivustoilta ketään joka olisi ihan oikealla asialla. Muut tiedot -välilehti Muut tiedot -välilehdellä näet lisää omaan profiiliisi täyttämiäsi tietoja, esimerkiksi horoskooppisi. Voit aloittaa rekisteröitymisen klikkaamalla treffipalvelun etusivun ylävalikossa olevaa Rekisteröidy-painiketta, joka vie rekisteröitymislomakkeelle.

Next

Opastus ja palaute

Suomi24 treffit keskustelu

Voit täydentää ja muokata kaikkia tietojasi myöhemmin. Viimeksi kirjautuneet suosikit: Käyttäjät näkevät tässä kohdassa listan viimeksi kirjautuneista suosikeistaan. Täytä lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Pääset käyttäjätiliisi klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevasta alasvetovalikosta Käyttäjätili-linkkiä. Lisäksi näet, kuka on suosikkilistannut sinut ja katsellut profiiliasi.

Next

Treffit Plus

Suomi24 treffit keskustelu

Poista profiili -välilehdellä voit poistaa treffiprofiilisi. Käyttäjä ei myöskään näe enää profiilisi sisältöä. Kirjoita hakemasi nimimerkki Hae vain nimimerkillä -kenttään ja suorita haku klikkaamalla Hae-painiketta. Käyttäjätunnuksesi voi siis olla esimerkiksi maijameikalainen tai tauno1968. Viestiin saa rivinvaihdon pitämällä Shift-näppäimen pohjassa ja painamalla Enter-näppäintä.

Next