Ting å ha på russekortet. VG Logo

Hva bør man ha med på russebuksen? < www.lotusf1team.com

Ting å ha på russekortet

Det fødes lærere hver dag - bruk prevensjon! Regler for debatt her på adressa. Skål skadle, fudle ska me bli adle! Alle har lov til å ha min mening! De som er under minstemålet, tages forsiktig av kroken og settes ut igjen. Min mor og far er så nervøse for meg. Ellers takker jeg for at du skrev, skrev mer. Rosa er det noen liker å kalle meg, så i russetiden skal jeg for jeg forbli rosa også. Da jeg begynte på skolen kunne jeg lite, nå kan jeg ingenting. Bedre å drukne sine sorger enn å lære dem å svømme.

Next

TIPS TIL Å HA PÅ RUSSEKORTET

Ting å ha på russekortet

Hvordan jeg stiller meg til alkohol - i kø, så klart Når ølet går inn, går vettet ut, og det blir plass til mer øl. Skål kjeft, eg veit du vil ha! Er man blogger, så er man blogger. Min bil er en 5-seter - sex er ikke tillatt. Gi barna alkohol før idretten tar dem. I tunet går småspurven og tramper som besatt.

Next

TING JEG ANGRER PÅ Å HA KJØPT!

Ting å ha på russekortet

Jeg fikk ikke sex i matte, men jeg lærte å innskrive en sylinder i en trekant. Mitt kjærlighetsliv volder meg ingen kvaler - jeg elsker meg selv og har ingen rivaler. Det menneskelige legeme består av 90 % vann. It works better if you plug it in. Hvorfor skal være normal når jeg kan være gaaaal? Snus er som flickans lille, smaker godt men lukter ille.

Next

Hva skal man skrive på russekortet?

Ting å ha på russekortet

Det gjelder ikke å finne en pike som har en lyst til å gå til sengs med, men en pike en har lyst til å stå opp med. Send tekstmeldingen silogo russ til 1986 kr 10,- Besøk; sidene. Hvorfor være full når man er lykkelig som ' edru? Jeg har for mye blod i alkoholomløpet! For mye av det gode må være deilig! Du store min, hvor stor er din? Men hvorfor er det egentlig krig i verden? Jo mer du 1ærer, jo mer glemmer du. Alt jeg har lyst til å gjøre er enten ulovlig, umoralsk eller tetende. Kryper noe med mer enn to ben på kroppen min, dør jeg! Hva jeg valgte For å komme tilbake til saken så kan jeg jo like godt si at jeg ikke valgte noen av dem; jeg plukket meg en som lå nokså langt bak i boka og litt gjemt.

Next

russekort tidligere motto

Ting å ha på russekortet

Det er med flørt som med bilkjøring. Langlo: - Et ganske alminnelig russekort, litt småfrekt og med et glimt i øyet 4. Jeg går aldri over streken - jeg skyver den bare foran meg. Det eneste som kan stoppe min pratsomhet, er et kyss og. Maria, du som fødte uten å synde, lær meg å synde uten å føde. Det er bedre å la andre tro du er en idiot, enn å åpne kjeften og fjerne enhver tvil. For da bunken med de 400 russekortene mine kom i posten, var hvert og ett av dem prydet med et relativt uoppbyggelig sitat av den amerikanske gangsteren.

Next

Slagord på russekortet

Ting å ha på russekortet

Drit i fitta pul i dass, mindre søl og mere plass! Livet er ikke de festene som har vært, men de festene vi kan minnes! B så skal du C Jeg sa aldri at det ble lett - jeg sa bare at det var verd det. Men hvorfor er det egentlig krig i verden? Her ska' det bli spon, sa mannen og høvlet over kona. Jeg er glad dere ikke kan lese mine tanker Aldri har jeg ventet så lenge på så lite. Å diskutere med mannfolk er som å pisse i motvind. Mannens oppgave er å fylle kvinnens tomrom i livet. Om dagen er livet underbart, om natten er underlivet bart.

Next

Hva bør man ha med på russebuksen? < www.lotusf1team.com

Ting å ha på russekortet

La meg si det slik at jeg gjerne vil understreke at jeg vil si det på den måten at man ikke skal se bort ifra at jeg vil si det slik. Hvorfor være et brennende skolelys når man kan spare energi ved å la det forbli utennt. En kvinne uten en mann er som en fisk uten sykkel. For jeg ikke bak lyset, slukk det heller. Eg fekk hjerneskake fordi du trynsleikte meg! Jeg kommer ikke til himmelen om jeg slutter å drikke, jeg risikerer bare å komme edru til helvete. Mest kjent er han for å ha skrevet Narnia-bøkene, men han skrev i tillegg mange kristne bøker, og har kommet med mange smarte sitater.

Next