Unionen a kassa mina sidor. Startsida

A

Unionen a kassa mina sidor

If you do not pay the fee your membership will end If you do not pay the fee your membership ends after three months. All information försvinner efter du loggar ut ur Mina sidor. You can pay the fee with direct debit, e-invoice or regular invoice. Genom att bli medlem i en a-kassa kan du om du blir arbetslös få upp till 80 % av din lön i ersättning. Genom en knapptryckning i Mina sidor kan du skicka ett förifyllt mejl till din arbetsgivare med en länk till arbetsgivarintyg. Exempel på yrkesgrupper som kan bli medlemmar är projektledare, administratörer, tekniker, chefer och många fler.

Next

A

Unionen a kassa mina sidor

Vi rekommenderar dig att ta bort den påbörjade aktiviteten i Mina sidor och börja om för att vara säker på att eventuella skräptecken och trasig uppladdning inte skapar ytterligare problem. Ideellt arbete i en förening utan vinstintresse är inget som hindrar från att få a-kassa. Det gör du under fliken Verktyg i din webbläsare, det är oftast länk eller en ikon uppe till höger på sidan och ser vanligtvis ut som ett kugghjul. Under rubriken Min profil på Mina sidor anger du hur du vill att vi ska meddela dig. Om du har konto registrerat hos Swedbank kommer utbetalningen automatiskt till det kontot.

Next

Unionen a

Unionen a kassa mina sidor

Hittar du inte ett svar kan du ställa en egen fråga. Behöver du en annan webbläsare? Samtidigt har många i branschen osäkra anställningar och perioder av arbetslöshet är vanliga. Google Chrome Som standardinställning accepteras kakor. När det är många personer inne samtidigt på kan en aktivitet formulär, flöde, , meddelande låsa sig. Om du har fått ditt arbetsgivarintyg som ett pdf-dokument kan du ladda upp det på Mina sidor under e-tjänster. Huvudregeln är att du inte kan studera samtidigt som du får ersättning från a-kassan men det finns undantag. Jag kan inte skriva ut mina utbetalningsspecifikationer.

Next

Hitta din a

Unionen a kassa mina sidor

Har man en hobby i form av hantverk, konstnärlig verksamhet eller annan fritidssysselsättning påverkar det i normalfallet inte rätten till ersättning. Här hittar du svar på de vanligaste frågor vi får. Kontakta oss om det blir fel i förhållande till schemat. För musiker, sångare och andra med artistiska yrken ska den arbetade tiden tidrapporteras. Mejla från Mina sidor, ring oss eller chatta med oss på vår webbplats. Ett grundkrav för alla a-kassor är att du måste ha arbetat i Sverige för att bli medlem.

Next

Om e

Unionen a kassa mina sidor

För att få upp de pdf-filer som finns i Mina sidor behöver du ha den senaste versionen av Adobe Reader installerad på din dator. Om du har problem rekommenderar vi att du byter webbläsare. Fyll i dina kontaktuppgifter Under Min profil lägger du in din e-postadress och ditt mobilnummer och väljer om du vill få ett mejl eller ett sms när det har hänt något nytt i Mina sidor. Därför är en riktigt bra arbetslöshetsförsäkring särskilt viktig för våra medlemmar. Om arbetsgivaren fyller i och skickar intyget via arbetsgivarintyg. Det skulle ha blivit min första hela månad med ersättning som jag såg fram emot men då betalar ni ut en vecka tidigare i stället varför? I första hand ska du kontakta utgivaren av din e-legitimation, din bank eller Telia , för att få hjälp vid inloggningsproblem.

Next

e

Unionen a kassa mina sidor

To be entitled to full unemployment insurance payouts you must have been a member and in regular work for at least a year before becoming unemployed. För att kunna fylla i en måste du radera de utkast som är sparade. Sedan lägger du till båda bilderna innan du klickar på Skicka in. Internet Explorer Öppna verktyg och tryck på internetalternativ, därefter på fliken Säkerhet. Varför kommer jag inte till nästa steg vid signering? Kom ihåg att ange ditt personnummer.

Next

Välkommen till a

Unionen a kassa mina sidor

Tänk på det här när du börjar använda Mina sidor Logga in med e-legitimation: Du kan endast logga in med e-legitimation. Det har ingen betydelse om de är på en vardag eller på en helg. När du har godkänt intyget kan vi se det. Hur läser och skriver jag ut pdf-filer? När du påbörjar en ersättningsperiod är alltid de 6 första arbetslösa dagarna karensdagar då du inte får ersättning. Om den fungerar där och du har de senaste säkerhetsprogrammen nedladdade men du ändå inte kan logga in i ska du kontakta oss så att vi kan felanmäla problemet.

Next