Vega campingvogn. VEGA 365 GT campingvogn

Campingvogne fra Jysk Caravan Center

Vega campingvogn

Foruden designet er den opbygget så alle - familier og par - får en campingvogn der kan dét den skal - og mere til. Med det lyse trævalg, de store vinduer og tagluger samt de mange muligheder for individuelle valg af møbelstoffer gøre din fornemmelse af vognens indretning særdeles rummelig og attraktiv. Der findes naturligvis andre størrelser, indretninger - og herudover et hav af udstyrsmuligheder - hvilke vi naturligvis kan tage hjem på bestilling. Med venlig hilsen Søren Olesen Jysk Caravan Center. Samt vi som Fendt forhandler tilbyder vores kunder en campingvogn, hvor kompromis ikke eksisterer. Flytningen blev også starten på det Jysk Caravan Center, vi kender i dag.

Next

VEGA 365 campingvogn

Vega campingvogn

Fabrikken har som en anden sinuskurve oplevet op- og nedture, men har set over hele perioden vokset sig stadig større og producerer over 20. I alt kostede hans projekt omtrent 3. Vores store aflukkede og udenfor åbningstiderne aflåste plads, gør det muligt for dig, at du kan aflevere din tohjulede feriebolig hos os. Du kan bestille campingudstyret hjem til dig selv, en pakkeshop eller vælge at afhente det i vores butik. Du er altid velkommen til at kigge forbi og gå en tur på pladsen med vores brugte campingvogne. Isabella og Ventura, samt masser af nyheder og smart tilbehør til forteltene.

Next

Vega 295 ET

Vega campingvogn

Foruden udstyret som alle Excellent har, har du med de mange grundrids også mulighed for at få dig dén campingvogn der passer dig og din familie allerbedst! I udstillingshallen finder du også altid et bredt udvalg af fortelte fra bl. Du er derfor meget velkommen til at besøge os på Juelstrupparken 26 i Støvring, hvor vi med kyndig vejledning vil demonstrere de forskellige modeller, rådgive dig i dine valg og besvare alle spørgsmål I måtte have om de forskellige muligheder. Der er derfor mulighed for at finde dén opbygning der passer Jer bedst - hvad enten I kræver mange sovepladser, køjer, køkkenplads - eller hvad det herudover måtte være. Du har mulighed for at vælge imellem to grundplaner, alt efter om du er til den fritstående dobbeltseng eller om du er til løsningen med de to enkelte senge. Vognen er fantastisk flot og moderne designet, indvendig som udvendigt - og komforten er som vanligt hos Hobby noget udover det sædvanlige. Vi har kaffe på kanden, en masse at vise frem - samt en brochure du kan få med hjem efterfølgende. Det kunne også være, at i ind imellem brug for et ekstra gæsteværelse derhjemme til overnattene gæster eller børnebørnene.

Next

Find Vega Campingvogn i Campingvogne

Vega campingvogn

Ønsker du blot selv at snuse rundt og se hvad vi har at byde på? De er inddelt i campingvogne med køjesenge, campingvogne med dobbeltseng og billige campingvogne til under 50. Vores campingeksperter står klar til at rådgive Jer inden for valg af grundrids, model, farver, udstyr og meget meget mere. Der er god plads i direkte forbindelse med sengepladserne - og de fleste modeller har ligeledes strømudtag, så gadgets, telefoner osv. Når dagen gryer, og kroppen skal hviles efter dagens oplevelser går I til ro på de gode og behagelige springmadrasser, som alle De Luxe er indrettet med som standard. De Luxe Edition har fem forskellige grundrids, og modellerne spænder aldeles bredt.

Next

Vega 295 ET

Vega campingvogn

Vores eget campingvogn værksted har stor viden om gas test, reparation og forsikringsskader på campingvogne. Og hvis du har brug for kyndig vejledning eller et godt råd, så står vores personale klar til at gennemgå campingvognen med dig. Erfarent personale fra hele Nordjylland Alt vores personale har uddannelse inden for campingbranchen, eller en branche der kan relatere sig hertil. Bemærk vægten, der muliggør at stort set alle biler kan trække af sted med den. Campingvogns forhandler Vi er stolte af at vi er forhandler af nogle af de bedste vognmærker på markedet. Alle kender Hobbys Landhaus - skabt til romantikeren, der aldrig opgiver drømmen om sommerhuset, der er skabt til ture og oplevelser. En De Luxe Edition skal, ligesom de mange andre modeller fra Hobby, opleves på egen krop.

Next

Campingvogne fra Jysk Caravan Center

Vega campingvogn

Vega er beregnet til udecampister, der lever et aktivt liv - og nyder alligevel at kunne gå til ro i en campingvogn, der har alt hvad du har behov for, og ikke ret meget mere. Jysk Caravan Center i Støvring er Hobby forhandler, og vi glæder os til at vise dig de lækre vogne i vores flotte udstilling. Sengeinddelingen fåes naturligvis som I kender det - enkelt, fransk, køjer m. Hobby har fremstillet Excellent modellen, der er en nogenlunde perfekt blanding af kvalitet, komfort og funktionalitet - alt dét der skal til for at du får den bedste ferie! Alt i alt har vi et godt og bredt udvalg, så uanset ønske, kan vi sammen finde en god vogn til dig. Hobby har som campingvognsproducent rigtig mange år på bagen, og det er derfor logisk at netop Hobby er én af de mærker indenfor campingvogne folk typisk husker fra deres egen barndom - Hobby har en plads i de flestes hjerter. Som standard fåes On Tour i fire smagsfulde indretninger, hvor den mindste er 390 og den største 470, hvilket giver Jer mulighed for at vælge dén vogn der passer Jeres behov for plads. Så uanset hvad du finder mest optimalt, har du du muligheden for at dén Landhaus, der passer dit behov bedst! Vi holder hvad vi lover Der er situationer hvor vi er nødt til at undersøge sager nærmere, det kunne være lovgivningen, regler, lagerstatus eller øvrigt information fra vores leverandører.

Next

Find Vega Campingvogn i Campingvogne

Vega campingvogn

Hvis du også er typen der lever efter den overbevisning at det gælder om at have mest muligt udstyr, så er der rig mulighed for at krydse udstyrslisten af, så du får en specialdesignet campingvogn der har alt hvad dit hjerte begærer. Så er campinglivet helt sikkert noget for dig. Vi vægter kundeservice meget højt og bestræber os altid på at tilbyde kompetent vejledning og rådgivning, så du er glad og tilfreds. Ydermere er alle vognens flader skabt til et minimum af vedligehold - de er nemlig nemme at holde rene og pæne. Det betyder, at du i ro og mag, døgnet rundt kan sidde hjemme eller på campingferien og finde netop dét udstyr der passer dig bedst og til den bedste pris. Vega er for campister der nyder friheden til at kunne drage af sted med sin campingvogn på krogen, hvor man har mulighed for at være stort set alle steder. På grund af On Tours fikse størrelse samt vægt kan den nemlig sættes på anhængertrækket af langde de fleste almindelige familiebiler.

Next

Hobby campingvogn

Vega campingvogn

Udover at være en tidsløs klassiker, at være spækket med den bedste teknologi og erfaring danner den helt sikkert en perfekt ramme for dig på din næste campingferie. Det er kvalitet, det er komfort - det er Hobby! Hobby On Tour er den perfekte rejsevogn til dig og dem du holder allermest af. Uanset hvilken af de mange modeller du vælger som din næste campingvogn er du garanteret mange gode ture, mange gode timer - og mange gode oplevelser. Du skal - som ved de andre modeller fra Hobby - udelukkende koncentrere dig om at opleve de glæder og den frihed der er forbundet med at være campist og dét at være på campingferie. Husk også at der er et stort udvalg af stof til hynder osv. Hobby On Tour er campingvognen du kan have med over alt - og efter langt de fleste biler.

Next