Vi elsker serier. 20 tv

10 gode serier på Netflix

Vi elsker serier

Han vender tilbage i et nyt sleeve, der er betalt af Laurens Bancroft James Purefoy , en rigmand, der gerne vil have Takeshi til at finde den mand, der slog Bancrofts tidligere krop ihjel. Under alle omstændigheder så er én af grundene til at se serier, at man kan relatere til dem i en vis grad! Det er en serie, man virkelig bliver suget helt ind i, også selvom man måske ikke umiddelbart er til sci-fi. Stranger Things Sæsoner: 3 Afsnit pr. Vi følger familien mange år efter den skæbnesvangre aften, hvor de alle sammen finder ud af, at det yngste af børnene, Nell Victoria Pedretti efter sigende har slået sig selv ihjel. Orm Kåre Conradi er bror til den store leder, som forsøger at få byen til at hænge sammen, mens hans bror er ude på havene. The quiz is hosted by the Danish community We Love Series.

Next

10 gode serier på Netflix

Vi elsker serier

En pigeskole, borgerkrig og akavede øjeblikke, man har som teenager, er et underligt men fantastisk blend, der virkelig rammer helt rigtigt. Morgan og finder sted et par hundrede år ud i fremtiden. Han bliver draget ud i et skæbnesvangert og forvirrende eventyr, hvor han kæmper mod tiden for at redde den unge prinsesse, Ciri Freya Allan fra døden. Vi ser også serier for at kunne relatere til det — nogle gange er der scenarier, der minder en om dengang, ens ven eller veninde gjorde noget — og så er man flad af grin. Vi ved jo godt realistisk set, at det er en kende svært at blive en stor, modig sværdkriger i 1300-tallet, eller at det nok ikke er helt realistisk at rejse gennem tiden og finde en enormt flot, skotsk mand med det samme, men drømmen om det er altså helt okay. Det er virkelig en serie, der fortjener et kig — især, hvis man er til eventyr, blod, sværd og Henry Cavill! Her har du en liste med gode serier på , både kendte og ukendte, som måske kan underholde dig, mens vi alligevel er indenfor! Dette indebærer blandt andet at få de gamle i landsbyen til at hoppe ud fra en klippe og på den måde ofre sig selv for at undgå en madkrise i byen. Vi følger Takeshi Kovac Joel Kinnaman , en gammel soldat, der har været i opbevaring i 250 år.

Next

Series Quiz

Vi elsker serier

Det er en humoristisk, spændende og fyldt med blodige kampe og smukt udførte monstre , kærlighed og nogle ørehængere af sange! Jeps, det er én af de store grunde til at se serier: At slippe fra sin egen virkelighed. Det er en af de serier, man virkelig bliver opslugt af! What are the top Netflix Original Series right now? Den er let fordøjelig med sine seks afsnit, og fortæller en sand historie om, hvordan det var at være kvinde i et mandsdomineret samfund i det 19. Det er en af de absolut bedste serier på Netflix, der byder på både fantastisk musik, nostalgi, fantastiske effekter, monstre og alt, hvad hjertet kunne begære! Graces fortælling tager hende fra Irland til Canada, hvor hun arbejdede som tjenestepige for den rige mand, hun efter sigende har slået ihjel — men er det virkelig hende, der har slået ham ihjel? Det er jo ikke ligefrem glamourøst at lægge underbukser sammen, så det er meget rart at leve sig ind i en serie, hvor glamour fylder! Så er Norsemen virkelig serien for dig! Det er hendes historie, vi følger i I Am Not Okay With This, som fungerer lidt som et moderne take på Stephen Kings Carrie, selvom der er noget mere humor involveret i denne serie. Hvem orker bleer, madlavning, indkøb og rengøring hele tiden? Det er en medrivende og kriminelt hehe overset serie, der fortjener mange flere omtaler! Man vil jo gerne kunne — bare i et kort øjeblik — leve en andens liv, og det kan man gøre til en vis grad gennem serier. Det er virkelig en humoristisk, spændende, dragende og sexet fortælling og serie, og man snyder næsten sig selv, hvis man ikke får den at se! © Copyright 2016 - 2017 Salezoo. Historierne tager udgangspunkt i de grumme, virkelige fortællinger fra vikingetiden, men smider en god portion humor oveni, og det er en serie, der virkelig skal ses og grines af! Vi følger Geralt Henry Cavill , den mystiske, hvidhårede witcher, der jagter monstre og til tider mennesker for guld. Hvis man er til Sex Education som også findes på Netflix , så vil man sætte pris på Derry Girls og alle dens facetter! And do you remember the name of the character that Alex Høgh Andersen plays in Vikings? You Me Her centrerer sig omkring et parforhold, hvor både romantikken og sexlysten er røget lidt ud i hampen — og det får manden, Jack Greg Poehler , til at hyre en escort, Izzy Priscilla Faia … Som hans kone, Emma Rache Blanchard også falder for.

Next

Series Quiz

Vi elsker serier

Derudover er det fedt at spotte alle de callbacks, der er til popkulturen — både The Breakfast Club, Carrie og meget mere kan ses som inspiration i serien, og det er helt klart en af de bedste serier på Netflix i øjeblikket! Det er en af de serier, der er overdrevent på den helt rigtige måde, og selvom det måske ikke er os alle, der har telekinesiske evner som Sydney, kan man nu alligevel relatere til hende; om det er hendes crush på hendes bedste veninde, Dina Sofia Bryant eller hvor akavet og klam man følte sig som teenager. You Me Her Sæsoner: 4 Afsnit pr. Men det går hurtigt op for de resterende medlemmer af familien, at alt ikke er som det ser ud — måske er det hjernen, der spiller dem et puds… Eller er det spøgelser? Det er endnu en undervurderet serie på Netflix, der altså fortjener at mange flere ser den. Norsemen Sæsoner: 2 Afsnit pr. Det kan godt være, at det bliver en dyr omgang, men serier er altså en god ressource til at opgradere sit tøjvalg — eller i hvert fald at drømme om at skifte tøjet ud med high fashion. Simon Jordan Edward Holcroft , arbejder med Grace og forsøger at finde ud af, om hun skal frikendes på baggrund af sindssyge — men jo længere, han dykker ned i Graces fortælling, jo mere kompleks bliver den. Eller ligne en, der lige er trådt ud af Peaky Blinders? Pointen er, at der er et evighedshorn af inspiration, fede kostumer, sjove idéer og det er altså den bedste grund til at se serier — mindre arbejde, mere sjov! Det betyder, at de all tre skal finde en måde at fungere på sammen — selvom man ikke har prøvet det før, og man egentligt lever et normalt forstadsliv… Med en ekstra kvinde i forholdet.

Next

Series Quiz

Vi elsker serier

Altered Carbon Sæsoner: 2 Afsnit pr. Både i humor og i den barske realitet, der omgav borgerkrigen der bliver blandt andet diskuteret, hvordan en bombetrussel vil påvirke trafikken. Du kan lave par-kostumer i form af Jon Snow og Ygritte, Jon Snow og Daenerys, Jon Snow og hans kappe… Eller fra noget, der ikke er Game of Thrones. Det er ikke glam og lækkert at bruge leggins som bukser, men indtil man vinder Lotto kan man ikke andet end at drømme om den der Vera Wang-kjole eller den der super-dyre vest… Man skal altså kunne finde det perfekte kostume til Halloween eller fastelavn — eller bare en udklædningsfest — og hvor kan man finde bedre inspiration end i serier? Altered Carbon byder på så meget: både krimi, action og drama, og fantastisk skuespil! Det er en af de mest stemningsfyldte, creepy serier, du kan se på Netflix, og det er en af dem, der ikke kan beskrives. Den skal opleves med hele kroppen! Med et medlemskab i vores serieklub får du rabatter og fordele hos vores partnere, modtager nyheder, og får invitationer til eksklusive arrangementer samt tips og konkurrencer.

Next

5 gode grunde til at se serier

Vi elsker serier

Stranger Things er en af de serier, der bliver slugt med hud og hår, giver en lille smule gåsehud og en masse flashbacks til ens egen ungdomstid… Så er det også svært ikke at elske en serie, hvor vafler er et meget vigtigt komponent! Dette er heller ikke ensbetydende med at tredjemand støtter Salezoo. Man kan godt komme til at se sig blind på alle de gode serier på Netflix — faktisk kan det hurtigt føles som om, at man har set det hele i denne her tid, hvor vi alle sammen måske bruger lidt mere tid indenfor og foran skærmen. Tredjeparts varemærker på hjemmesiden, tilhører deres respektive tredjeparts ejere. Stranger Things er ikke kun de beskrevne ting, men meget mere end det — det er bare svært at forklare præcis, hvad de tre sæsoner går ud på, uden at afsløre alt. Undervejs møder han både fjender som Stregobor, der bliver spillet af Lars Mikkelsen , venner som barden Jaskier, spillet af Joey Batey og endda lidt kærlighed i form af Yennefer Anya Chalotra , en mystisk og klog troldkvinde. Familien ender ud i et større rod, hvor de bliver viklet ind i mere og mere lokal kriminalitet… Samtidigt med, at de skal forsøge at undgå at blive taget med bukserne nede af det mexicanske kartel, der kræver pengene fra dem. Lige meget hvad, er der en ting, der er klar: Alle deres spørgsmål leder dem tilbage til deres barndom og ikke mindst Huset.

Next

Juleferiens serieguide af Vi Elsker Serier

Vi elsker serier

Forefundet tredjeparts varemærker er ikke ens betydende med, at Salezoo. . Heldigvis er vi her for at hjælpe! Norsemen flipper det hele på hovedet! På det tidspunkt har menneskeheden udviklet en teknologi, der kan downloade en persons bevidsthed ind i computere — og folk kan nu overføre dem selv til nye kroppe, der bliver kaldt Sleeves, og på den måde faktisk blive udødelige… Hvis de har pengene, selvfølgelig. Det er dog ikke bare småpenge, han skal hvidvaske… Næh, det er 500 millioner dollars, han skal nå at ordne indenfor fem år. Den er mesterligt udført, med et par jumpscares, fantastiske effekter, en eminent historie fortalt på tværs af tiden — alt i alt, så skal den altså ses! Hvem kunne ikke godt tænke sig at have en garderobe som Serena og Blair fra Gossip Girl? Det er en moderne, Sci-Fi, klassisk Noir-serie, hvor en mørk og til tider grim by bliver oplyst af Takeshi.

Next